NOVOSTI

6. MEĐUNARODNI KONGRES PORESKIH SAVETNIKA

Udruženje poreskih savetnika Srbije kao član Evropskog udruženja poreskih savetnika je ove godine i pored sveopšte krize nastale usled koronavirusne pandemije uspešno održalo 6. Medjunarodni kongres poreskih savetnika, u hotelu Crowne Plaza, u Beogradu u periodu od 8. do 10. oktobra.

Posebno smo ponosni što je ove godine učešće na kongresu uzeo i Dr Piergiorgio Valente- predsednik Evropskog udruženja poreskih savetnika (CFE), koji se u skladu sa restriktivnim merama zbog širenja korona virusa, prisutnima obratio putem video linka. Obraćanje Dr Piergiorgia Valentea i njegoovo expertsko izlaganje dalo je posebno značajan doprinos ovom događaju.

Pročitaj više

VLADA SRBIJE USVOJILA TRI NOVE UREDBE

Vlada Srbije je na sednici održanoj 10. Aprila 2020. Usvojila tri nove uredbe kojima precizira pravni okvir za sprovođenje ekonomskih mera.

Implementacija ekonomskih mera koje su propisane ovim uredbama počinje već u ponedeljak 13. Aprila 2020. To znači da će svi zainteresovani već od tog dana moći da se prijave za korišćenje mera i to kroz poresku prijavu, koju i inače popunjavaju.


Pročitaj više

TOP